091 201 5494, 098 474 911 info@centar-holly.com

Kansa Vataki masaža

Kansa Vataki je ayurvedski tretman iz Indije koji se koristi stoljećima. Do danas je bronca u Indiji još uvijek poznata kao ljekoviti metal koji olakšava sve vrste bolova i pruža nježni detoksikacijski učinak. Kaže se da KANSA iz tijela izvlači toplinu, kiselost, upale i toksine.

Srce Kansa Vataki je metalna zdjela koja se nalazi na kraju drvenog štapića. Palica Kansa Vataki prekrasan je iscjeliteljski alat i metal koji smiruje um i usklađuje tijelo. Riječ Kansa dolazi iz sanskrta „kamsya“ što jednostavno znači „bronca“. To je vrsta metalne legure izrađene uglavnom od bakra (bakar ublažava bol, upale, artritis), kositra (kositar ublažava glavobolju i nesanicu) i cinka (cink pojačava imuno sustav, probavu i dobar je protiv dijabetesa) te bronci daje sjaj i snažno ljekovito djelovanje. Riječ „Vataki“ znači „okruglo“ i odnosi se na kupolasti oblik štapića.

 

Na suptilnijoj razini visoka električna vodljivost mješavine metala je razlog zašto ovaj alat djeluje na suptilni elektromagnetski sustav tijela koji prolazi i meridijanima i čakrama. Kansa se stoljećima koristi za poboljšanje zdravlja i snage, povećanje energije, poboljšanje cirkulacije, ublažavanje stresa i svježiji izgled lica. Izuzetno je siguran jer je potpuno prirodan.

 

O tretmanima Kansa Vatakijem

Tretmani su ugodni i opuštajući, a uključuju upotrebu gheeja, ulja jojobe ili kokosovog ulja u kombinaciji s raznim specijaliziranim i esencijalnim uljima. Kansa snažno utječe na tjelesne energije, a posebno na marma točke. Svaka marma je povezana s čitavim nizom nervnih završetaka u cijelom tijelu, a laganim pritiskom na te točke stimulira se rad svih unutarnjih organa.

Masaža lica

Masaža lica u trajanju od 30 minuta pomaže pri poboljšanju tonusa kože lica. Detoksificira ju, ublažava postojeće bore i usporava nastajanje novih, smanjuje natečenost, poboljšava cirkulaciju te joj daje svježiji i mladenačkiji izgled.

Masaža stopala

Ova masaža traje 30 minuta, opušta cijelo tijelo, oslobađa blokiranu energiju, poboljšava  cirkulaciju i protok limfe i smiruje um i tijelo. Također, blagotvorno djeluje na anksioznost,  stres i depresiju. 

Masaža lica i stopala

Spajanjem ova dva tretmana postiže se optimalna razina opuštanja i pozitivnih rezultata.

Naručite se na Kansa Vataki masažu

Email
info@centar-holly.com
TELEFON
091/2015494
098/474911
LOKACIJA
Samoborska 114, Zagreb